Ce caracteristici trebuie sa indeplineasca un set de pensule pentru machiaj de calitate?

Pensulele de machiaj au devenit un must-have pentru trusele de machiaj. Acestea fac parte din seria de accesorii fara de care aplicarea de machiaj parca nu mai este la fel. Cu toate avantajele de a le folosi, implicand si usurinta cu care iti poti contura chipul, ai nevoie de o serie de aspecte de care sa tii cont. Iata micul ghid al celor care sunt in cautare de pensule de machiaj, tinand cont de caracteristicile ce trebuie sa le indeplineasca acestea.

 

set de pensule pentru machiaj

 

Parul


Partea principal a unei pensule se refera tocmai la parul acesteia, partea care de altfel aplica machiajul si vine in contact cu pielea. Exista numeroase optiuni din acest punct de vedere, optiuni care ofera si variante la fel de diverse privind pretul. Desigur ca cele mai scumpe si mai calitative sunt cele din par natural, mai exact cel de veverita albastra. Alternativele pentru un pret accesibil inseamna un par sintetic insa copie fidela a celui natural, par din ponei, capra, zibelina de asemenea.

 


Rezistenta


Nimanui nu ii face placere sa observe fire de par ce raman pe ten ca urmare a folosirii. Faptul ca acesti peri se desprind reprezinta un mare minus pentru orice tip de pensula. In plus, pensulele de machiaj sunt si ele destinate a avea un ritual de intretinere si igienizare; deci ca urmare a spalarii nu trebuie sa se piarda din bogatia firelor de par. Aceste aspecte determina rezistenta si implicit calitatea a ceea ce ai achizitionat.
Este de preferat ca pensulele sa fie spalate conform instructiunilor cu care vin la pachet. Acestea se pot deteriora excesiv mai cu seama din cauza unei maniere deficitare de intretinere.

 


Flexibilitate si stil practic


Scopul este acela de a aplica machiajul in cel mai bun mod cu putinta. Asadar, pensula aleasa va fi menita sa contribuie din acest punct de vedere. Este de preferat sa se tina cont de manerul acesteia, ce ar trebui sa fie mai lung, intrucat acest lucru determina si un grad mai mare de usurinta in folosire, fara a se atinge fata.


De asemenea, parul periei trebuie sa fie moale si placut la atingere.

 

pensule pentru un machiaj complex
Tipul de machiaj si priceperea vs. tipul de pensule


Alegerea unui set cu pensule pentru machiaj inseamna determinarea modului in care se vor folosi. Exista preturi accesibile la seturi semi-profesionale, numai bune pentru a imbunatati tehnicile si a repeta procesele de aplicare. Acestea au un raport foarte bun din punct de vedere al calitatii si pretului perceput. O frecventa greseala este alegerea a unui set foarte scump cand priceperea lipseste cu desavarsire.


In plus, trebuie sa se tina cont de tipul de machiaj folosit. Astfel, pensulele din par sintetic sunt cel mai adesea o alegere optima pentru cosmetice lichide sau de tip cremoase. Asta pentru ca nu vor retine particulele de produs blocate in textura firului de par. In schimb, pensulele cu par natural sunt mai adesea o recomandare pentru aplicarea pudrelor.


Ce iti poti dori de la un set de pensule?

Precizie si o maniera facila de a contura imaginea chipului tau. Asadar, avand un scop precis, stiind ceea ce ai nevoie si pentru ce, nu poti decat sa alegi un set cu pret satisfacator si cu caracteristici ce corespund nevoilor.

Vino pe pagina noastra, pandera.ro, pentru a descoperi toate seturile de pensule. Iti vom oferi preturi greu de refuzat, la pachet cu pensule de calitate!

set pensule make-up


In plus, gasesti in cadrul site-ului si toate detaliiile legate de tipurile de pensule, pentru a alege in cel mai corect mod cu putinta. Pentru un plus de eleganta, unele seturi includ si borseta pentru depozitarea si transportarea in deplina siguranta a pensulelor.

Mai multe postari

0 comentarii

Lasa un comentariu

Toate comentariile blogului sunt verificate inainte de publicare