Cum sa iti alegi machiajul potrivit tipului tau de ten

Știi cum să îți maximizezi potențialul de frumusețe? Dacă utilizați nuanțele greșite în cea ce privește machiajul, este posibil să vă subminați frumusețea naturală, așadar asigurați-vă că colecționați o gamă bună de produse cosmetice pe parcursul întregului an în nuanțe care vă complimentează tonul pielii. Mai întâi, alegeți machiajul potrivit pentru tonul pielii. Pentru asta, trebuie să aflați dacă aparțineți categoriei de damă- primăvară, damă-vară, damă-toamnă sau damă -iarnă și apoi urmați aceste diagrame de culori creative pentru a descoperi ce nuanțe vi se potrivesc cel mai bine.

 Care este subtonul pielii tale?

Observăți-vă culoarea naturală a părului și a ochilor pentru a determina subtonul principal a pielii, apoi alegeți-vă machiajul care îl completează.

 Acum vezi care sunt cele mai bune nuanțe pentru tine!

 

TIPOLOGIA PRIMĂVARA

 Nuanțele calde de piersică se potrivesc cu ochii și părul deschis. Categoria damelor- primăvară ar trebui să utilizeze un fond de ten pigmentat cu un FPS, cum ar fi Celtic Complexion, care conține un FPS 31. Brunkulla by IDUN Minerals este un fard de pleoape în nuanțe minerale maro, cu o strălucire delicată care captează lumina și care se amestecă fără probleme. Adăugați puțină culoare rozalie în obraji folosind produsul Avril Le Blush. Acest blush pudră de o culoare ușor rozalie se uniformizează într-o nuanță trandafirie pe obraji.

 

TIPOLOGIA VARĂ

Nuanțele neutre reci arată grozav pe doamnele și domnișoarele cu ochii și părul deschis către mediu. Creați un look discret folosind culori neutre cu produsul nou lansat Limited Eyeshadow Palette de la Dr. Hauschka. Paleta este un produs esențial care conține patru nuanțe neutre cu un finisaj mat, în tonuri de fildeș spre antracit - care se pot folosi de asemenea, ca o pudră de sprâncene. Pentru buze, încercați Vintage Rose al brandului Rose by Beauty Without Cruelty (BWC) și, în cele din urmă, adăugați efectul de obraji ușor "îmbujorați" cu Lisa Noto Pressed Mineral Blush în nuanța Rosy Flush. Aceast produs are o textură mătăsoasă care se aplică foarte ușor pentru a obține acel look cu o finisare netedă și naturală.

 

TIPOLOGIA TOAMNĂ

 

Culorile calde găsite în natură complimentează părul mediu până la cel mai închis și ochii căprui. Optați pentru o paleta de farduri Trio Eyeshadow în nuanța Ocean, de la Logona pentru a adăuga un văl delicat de nuanțe de gri, verde sau tonuri de albastru pentru un finisaj subtil. Pentru fardul de obraji, alege acea strălucire naturală pe bază de minerale -Rowanberry Mineral Blush de la FLOW Kosmetikka care este o pudră de culoarea piersicii pe care o iubim, la fel ca și Tendresse de Peche de Khadija Cosmetics. Această pudră minerală este produsul perfect pentru a reda acel aspect împroaspătat. Pentru buzele tale, rujurile Axiology sunt perfecte pentru femeile din categorie de toamnă: încercați nuanța Elusive, o nuanță roșiatică cu subtonuri de portocaliu, pentru a complimenta întregul look.

 

TIPOLOGIA  IARNĂ

Pentru buze, încercați "Romance" de Kjær Weis care este o nuanță trandafirie delicată care poate fi aplicată cu degetul sau o pensulă de buze pentru un efect ușor colorat și care se poate chiar folosi ca un fard de obraji cremos. Descoperă efectul de buze voluptoase cu Björnbär de la IDUN Minerals care este o nuanță de cireș intens cu un finisaj semi-mat. Un bonus este faptul că această nuanță face tenul să pară radiant, iar dinții par și mai albi.

 

Maschează-ți defectele!

 

FOND DE TEN: Fondul de ten Lisa Noto Long-Lasting Liquid Foundation oferă o acoperire completă cu un finisaj mat natural, potrivit pentru toate tonurile și tipurile de piele. Puteți crea chiar și amestecul ideal pentru tenul dvs. prin mixarea a două nuanțe. Fondurile de ten inspirate din nuanțe cu texturi cremoase și tonuri neutre Pressed Mineral Foundations de la Bare Minerals sunt disponibile în nuanțe potrivite pentru toate tonurile pielii.

 

ANTI-CEARCĂN: Ascundeți imperfecțiunile cu ajutorul culorile de bază care se vor amesteca perfect cu culorile pielii. Anti-cearcănele cremoase Juice Beauty luminează zonele țintă ale feței și diminuează aspectul de pete, cercuri întunecate și umflături cu un finisaj natural mat. Aveți nevoie de o corectare specială a culorii? Utilizați nuanța galbenă pentru a colora mai întâi cercurile întunecate și apoi utilizați nuanța verde pentru a corecta prin colorare roșeața și petele pielii

 

Stilul vestimentar contribuie la frumusețea exterioră!

Chiar dacă machiajul tău complimentează tonul pielii tale, poți părea obosită și pălită dacă hainele tale nu sunt potrivite pentru sezonul în care te încadrezi. În general, cele care intră la categoria primăvară și toamna arată cel mai bine în nuanțe cremoase, griuri sau culori pastelate, în timp ce cele din categoria vară și iarnă se potrivesc cu tonuri negre, albe și clare, cum ar fi un roșu- cires și albastru electric. După cum puteți vedea mai jos, culoarea are de asemenea, un efect major asupra stării noastre, astfel că găsirea culorilor adecvate pentru dvs. nu numai că vă face să arătați mai bine, ci și contribuie la o stare de bine.

 

 

Mai multe postari

0 comentarii

Lasa un comentariu

Toate comentariile blogului sunt verificate inainte de publicare