Secrete pentru o privire seducatoare cu ajutorul fardului de pleoape

In toata complexitatea sa, machiajul reprezinta o arta care presupune o tehnica anume asociata cu un simt bine dezvoltat pentru frumos.

Cu totii cunoastem cat de puternica poate fi schimbarea adusa de aplicarea unui machiaj. Trasaturile fetei pot fi evidentiate mult mai bine, iar expresivitatea pe care o afisezi poate capata alte proportii. Imperfectiunile temporare ce le prezinta tenul tau nu trebuie sa reprezinte singurul motiv pentru care apelezi la machiaj. O fardare puternica si indrazneata ofera cel mai bine unei femei siguranta in sine si increderea ca poate fi in centrul atentiei oricand si oriunde.

 

Zona ochilor este cea care iti permite cel mai mult sa te joci cu toate culorile, sa realizezi cele mai inspirate si curajoase tipuri de machiaj. Fardul de pleoape este produsul care este indispensabil unui machiaj complet, poate oferi un aspect natural in totalitate, dar, de asemenea, poate aduce maximul de stralucire.

Pentru ca feminitatea ta sa fie conturata cat mai bine de fardul de pleoape, este necesar sa tii cont de respectarea unei anumite tehnici de aplicare. In primul rand culoarea ochilor iti ofera anumite atuuri pentru diverse tonuri mai indraznete.

Cu exceptia nuantelor clasice, cu aspect natural, ochii albastrii capata o creionare mult mai puternica daca sunt completati de culorile maro, portocaliu, piersica sau auriu.

Cu un aspect si o forta electrica, ochii verzi permit combinatii foarte puternice. Contrastul redat prin nuante precum violetul, argintiul, auriul, rozul-pal surprind o imagine foarte energica si intensa.

Ochii caprui sunt cei mai permisivi din punct de vedere al diversitatii culorilor ce pot fi adoptate in machiajul ochilor. De la tonurile de nude si bej, poti ajunge la cele mai stralucitoare farduri precum turcoaz ori violet.

Nuantele cele mai luminate se impun a fi folosite ochilor negri, care indiferent ca este vorba de machiajul de zi ori cel de seara, au nevoie de un fard de pleoape care presupune culorile calde sau combinatii de culori care sa redea un aspect senin.

 

aplicare machiaj pleoape

 

Care sunt indicatiile ce trebuie urmate in tehnica aplicarii?

Realizarea machiajului perfect prezinta un grad mare de complexitate datorita faptului ca fiecare detaliu si fiecare zona a tenului prezinta anumite carcateristici si impune modalitati diferite.

Zona ochilor este cea care creeaza cel mai mare impact. Pe langa respectarea elementelor ce tin de forma estetica adusa de combinarea corecta a culorilor, aplicarea fardului de pleoape necesita o anumita procedura de aplicare.

  1. Sa inveti sa folosesti corect fiecare pensula ce tine de machiajul ochilor! Oricat de simplu este machiajul ce il folosesti pentru pleoape, o singura pensula este insuficienta.
  2. Trei sau patru culori de fard sunt necesare pentru realizarea machiajului in zona ochilor. Intr-o formula complementara, se va incepe cu o nuanta deschisa care se aplica sub spranceana, urmata de cea medie si un ton mai inchis care foloseste spre coltul exterior al ochiului.
  3. Utilizeaza un primer. Este esentiala folosirea primer-ului deoarece el este cel care mentine machiajul si nu permite culorilor sa se stearga. Se aplica pe intreaga suprafata a pleoapei pana la baza sprancenei.
  4. Sa cunosti modul de aplicare corect al fardului in functie de textura sa, respectiv formula cremoasa, pulbere sau cu particule stralucitoare specifica machiajului de seara.
  5. Utilizarea doar a produselor profesionale. Pe langa aspectul fizic neplacut creat de folosirea unor produse de calitate inferioara, pot aparea si diverse efecte negative asupra tenului tau, inclusiv zona pleoapelor.

Fardul de pleoape are avantajul de a-ti evidentia cel mai bine privirea. Indiferent de marimea ori culoarea ochilor sau orice defecte ale acestora, prin armonizarea perfecta a culorilor si cunoasterea completa a unei tehnici de aplicare, rezultatul creat va fi unul de mare intensitate.

Mai multe postari

0 comentarii

Lasa un comentariu

Toate comentariile blogului sunt verificate inainte de publicare